Novinky

  • Výpis hodnotenia výchovno-vzdelávacích výsledkov žiakov za I. polrok školského roka 2023/2024

    Riadteľ školy oznamuje, že v posledný vyučovací deň prvého polroka školského roka - 31. 1. 2024 na poslednej vyučovacej hodine - škola vydá žiakom výpis hodnotenia vyučovacích predmetov a správania žiaka za prvý polrok. Tento výpis nie je verejnou listinou.

    Z nášho školského informačného systému budú zaslané výpisy aj elektronickou formouPo zverejnení výpisov dostanete správu do mobilnej aplikácie. Kliknutím na túto správu sa zobrazí možnosť stiahnuť si výpis. Následne stlačte tlačidlo 'Podpísať', aby mala škola spätnú väzbu, že ste výpis videli. Výpis bude naďalej k dispozícii v príslušnom polroku.

    Ako pristupovať k hodnoteniu žiakov

    Najmä s citom a toleranciou. Výpis si môžete pozrieť, prekonzultovať s dieťaťom dosiahnuté výsledky a povzbudiť ho do ďalšieho vzdelávania. Pokúste sa ako rodičia brať polročné hodnotenie ako informáciu, kde by dieťa potrebovalo pomôcť, podporiť, povzbudiť, alebo aj zaslúžene pochváliť.

    Návod: Žiak/rodič - ako si pozriem výpis známok v mobilnej aplikácii?

  • Darovací účet

    Darovací účet

    Milí rodičia, priatelia školy, pomôžte nám skvalitniť výchovno-vzdelávací proces v škole darovaním financií!

    Dovoľte nám poďakovať sa Vám aj touto cestou za Vašu doterajšiu všestrannú podporu našej školy a jej aktivít. I vďaka Vášmu ústretovému postoju sa nám stále darí pripravovať pre našich žiakov kvalitné podmienky a prostredie na vzdelávanie, záujmovú činnosť a úspešnú prípravu do života. Vedenie školy, Rodičovská rada a dobrovoľníci  neustále hľadajú možnosti pomoci škole.

    DAROVACÍ ÚČET: SK62 8360 5207 0042 0553 1540

    Finančné prostriedky budú použité na:

    • skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu v našej základnej škole,
    • skvalitnenie vybavenia našej základnej školy.

    ĎAKUJEME !!!

  • Šaliansky Maťko

    Šaliansky Maťko

    Dňa 23.1.2024 sa uskutočnilo školské kolo Šalianskeho Maťka. V I. kategórii sa zúčastnili žiaci Zdenka Michaela Vrábová, Adrián Ščerba, Sabina Semančíková, Jozef Boris Čekan a Tomáš Spál. Z II. kategórie sa zúčastnil Peter Cifra.

    Do okresného kola postupujú žiaci Tomáš Spál a Peter Cifra.

    Postupujúcim gratulujeme a dúfame, že sa úspešne umiestnia aj v okresnom kole.

    FOTOGALÉRIA

  • Divadielko Gašparko

    Divadielko Gašparko

    Chceli by sme v mene kolektívu ZŠ poďakovať Divadielku Gašparko za krásne predstavenie príbehu "Ako sa čert Fróliš dostal do neba". Žiakov zaujal a hlavne pobavil úprimný a láskavý čert, ktorý sa svojimi činmi a dobrotou dostal do neba. 

    FOTOGALÉRIA

  • 2% z daní

  • Rodičovské združenie

  • Veselé Vianoce

  • Rodičom

  • OZNAM

    Riaditeľ ZŠ Dubovica v súlade so zákonom 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov (podľa § 150 ods. 5)

     

    poskytuje žiakom dňa 22. 12. 2023 (piatok) RIADITEĽSKÉ VOĽNO z organizačných dôvodov. Zároveň Vám oznamujeme, že v uvedený deň nebude v prevádzke ŠKD ani sa nebude vydávať obed pre žiakov ZŠ v školskej jedálni.

    Vo štvrtok je ŠJ ešte v prevádzke a ŠKD bude v skrátenej prevádzke do 15:00. Ďakujeme za porozumenie. ŠKD a ZŠ budú opäť v prevádzke po prázdninách 8. 1. 2024.

     

    S pozdravom

    riaditeľ školy - Mgr. J. Kušnír 

  • Vianočná burza

  • Mikuláš

    Mikuláš

    "Ďakujeme, Mikuláš, za tie krásne chvíle, za darčeky od teba, za úsmevy milé. 

    Stretneme sa o rok zas, príď, Mikuláš, medzi nás."

    Dnešný deň sv. Mikuláša sme začali sv. omšou, po ktorej sme sa presunuli do kultúrneho domu. Tam sa naši žiaci predviedli v recitovaní, spievaní, no i v tanci. Žiaci samozrejme neodišli bez chutných balíčkov.

    FOTOGALÉRIA

  • Vianočná besiedka

  • Portrétne fotenie

  • Poďakovanie rodičom

  • Vianočná burza

    Prosíme rodičov, aby svoje výrobky priniesli už zabalené a pripravené na predaj. Ďakujeme.

  • Európsky deň rodičov a žiakov našej školy

    Európsky deň rodičov a žiakov našej školy

    Spoznávať rôzne druhy dychových hudobných nástrojov nemáme možnosť každý deň. Dnes, ale prišiel ten zvláštny deň, Európsky deň rodičov a žiakov na našej škole, na počesť ktorého k nám zavítali hostia ako Anton Lazorík mladší a Michal Smetanka. Obaja hostia nám predstavili rôzne hudobné dychové nástroje, napríklad ústnu harmoniku, fujaru, dokonca i gajdy a iné. No ukázali nám hlavne "naše" dychové hudobné nástroje, a to gajdicu a dvojgajdicu. Rozprávanie a vysvetľovanie o pôvode a výrobe gajdíc našim žiakom, rodičom a starým rodičom podali veľmi pútavým a zaujímavým spôsobom so štipkou humoru, čo ocenil každý zúčastnení. Hosťom ešte raz Ďakujeme!

    FOTOGALÉRIA

  • Európsky deň rodičov a žiakov našej školy

  • Land art (Umenie v prírode) v podaní našich druhákov

    Land art (Umenie v prírode) v podaní našich druhákov

    Dnes sme sa so žiakmi druhého ročníka venovali neobyčajnému umeniu a to Land art, inak povedané Umenie v prírode. Žiaci si skúšali s prírodných materiálov, ktoré našli na vychádzke, vytvoriť vlastné diela. V našej galérii si môžete obzrieť naše výtvory.

    FOTOGALÉRIA

  • Milión detí sa modlí ruženec

    Milión detí sa modlí ruženec

    Naša škola sa dnes (18.10.2023) zapojila do celosvetovej výzvy - Milión detí sa modlí ruženec. Pripomenuli sme si slová Panny Márie z Fatimy, že modlitba s dôverou dieťaťa môže skutočne zmeniť svet, poraziť zlo a priniesť pokoj.

    FOTOGALÉRIA

  • Deň zdravej výživy

    Deň zdravej výživy

    Tento významný deň, Deň zdravej výživy, sme si pripomenuli súťažou o najkrajšie jablko. Z každej triedy boli určené 3 najkrajšie jablká a žiaci, ktorým jablká patrili, boli samozrejme odmenení. Menšia hostina, ktorá sa konala na chodbe školy, predstavovala jedlá, ktoré žiaci sami doniesli a doma upiekli. Ako si môžete všimnúť, taktiež naša výstava ovocia a zeleniny sa pekne rozrastá.

    FOTOGALÉRIA

strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola Dubovica
    Dubovica 190
  • Riaditeľ školy - Mgr. Jakub Kušnír
    Riaditeľňa: +421514572021
    Mob.: +421918 535 483

Fotogaléria