Novinky

  • Oznamy

  • Začiatok školského roka 2023/2024

  • Záväzná prihláška do ŠKD

    Záväzná prihláška do ŠKD

    Vážení rodičia, prosíme Vás o vyplnenie  záväznej prihlášky do ŠKD  v elektronickej podobe pre Vaše dieťa od 1. septembra 2023. Od 1.9.2022 vstúpila do platnosti nová vyhláška o školách a školských zariadeniach, kde sa limituje počet žiakov v ŠKD (najviac 26). Vzhľadom na uvedené Vás dôrazne žiadame potvrdiť vážny záujem. Od 1. 9. 2022 je podiel rodičov na financovaní ŠKD podľa zákona č. 597/2003 Z. z. a rozhodnutia OZ uvedeného vo VZN obce Dubovica 4  na žiaka mesačne. Prihlášku je potrebné vyplniť najneskôr do stredy 30.8.2023.

    Do ŠKD sa prednostne prijímajú deti nižších ročníkov a deti ktorí majú zamestnaných rodičov. 

  • Koniec školského roka 2022/2023

    Koniec školského roka 2022/2023

    Je tu posledný školský deň, na ktorý sme mnohí čakali. S vidinou dvoch mesiacov prázdnin sme dnes vstávali do školy o niečo radšej. Na druhej strane sme dnes mnohí stáli so slzami v očiach, pretože sme sa lúčili so štvrtákmi. Milí štvrtáci, prajeme vám do života všetko dobré. Nech máte stále dostatok síl zvládať rôzne skúšky, a to nielen tie školské. Milí žiaci, Vám želáme pekné leto plné zážitkov.

    FOTOGALÉRIA 

  • Medzinárodny deň detí - opekačka

    Medzinárodny deň detí - opekačka

    MDD sa začalo malou turistickou vychádzkou do blízkeho okolia našej obce spojenou s opekačkou. Za krásneho slnečného počasia si každý žiak mal možnosť poopekať slaninku, klobásku alebo špekáčik na ktoré sa tak veľmi tešili. Hlavne, aby každému chutilo. 

    FOTOALBUM 

  • Ocenenie - Vesmír očami detí

    Už tradične sa naši žiaci zapájajú do výtvarnej súťaže " Vesmír očami detí ". Na hodinách výtvarnej výchovy vytvárajú práce na danú tému. Tento rok sa na nás konečne usmialo šťastie a cenu za najlepšiu ocenenú prácu v okresnom kole výtvarnej súťaže získala Mariana Oslovičová /žiačka II. ročníka/. 

    Blahoželáme !!!

    FOTOALBUM

  • Deň matiek

    Deň matiek

    Krásny kultúrny program ku Dňu matiek potešil všetkých 11. mája o 17.00 hodine. Naši žiaci, malí i veľkí, s radosťou pripravili krásny program pre svoje mamičky, babičky, ockov a rodinných príslušníkov. Kytica uvitá z piesní, básní, veršov, tancov a úprimných slov vďaky patrila práve Vám ako poďakovanie, drahí rodičia. Prajeme Vám veľa radosti a spokojnosti v kruhu Vašich detí.

                                            FOTOALBUM 

  • Hliadka mladých zdravotníkov - okresné kolo

    Hliadka mladých zdravotníkov - okresné kolo

    11.5.2023 sa v Lipanoch na ZŠ Komenského 113 uskutočnila súťaž Hliadok mladých zdravotníkov v poskytovaní prvej pomoci. Našu školu reprezentovali štvrtáčky: Liliana Smoleňová, Viktória Krajňáková, Zara Skladaná, Daniela Nagyová a Antónia Miženková. Svojou šikovnosťou a chtivosťou si vybojovali krásne 2. miesto.

    FOTOALBUM 

  • Slávik Slovenska 2023 - okresné kolo

    Slávik Slovenska 2023 - okresné kolo

    V piatok 12. mája 2023 sa v priestoroch ZUŠ v Sabinove uskutočnilo okresné kolo súťaže v speve ľudových piesní Slávik Slovenska 2023. Našu školu reprezentovali víťazi školského kola Jozef Cifra a Liliana Smoleňová. Obaja podali výborné výkony a vzorne reprezentovali našu školu.  

    Našim žiakom ďakujme za reprezentáciu školy!

    FOTOALBUM 

  • DOD u hasičov

    DOD u hasičov

    Pri príležitosti sviatku sv. Floriána patróna hasičov, sa naša škola zúčastnila 4.5.2023 dňa otvorených dverí na Hasičskej stanici v Lipanoch. 

    Na prehliadke sme si mohli vyskúšať púšťanie sirén v hasičských autách, striekanie z prúdnice, poskytnutie prvej pomoci, použitie nosidiel a veľa iného. Bolo to pre nás veľmi zaujímavé a získali sme množstvo nových poznatkov. 

  • Slávik Slovenska 2023 - školské kolo

    Slávik Slovenska 2023 - školské kolo

    V stredu 26.4.2023 sa uskutočnilo na našej škole Školské kolo speváckej sútaže Slávik Slovenska 2023. V podaní žiakov zaznelo množstvo krásnych slovenských ľudových piesní, ktoré sú naším kultúrnym dedičstvom. Vypočuli sme si výkony žiakov viac aj  menej skúsených, u niektorých sa prejavila aj malá tréma no napriek tomu porazili strach a vystúpili pred svojimi spolužiakmi a podali veľmi pekné výkony. Ďakujeme všetkým zúčastneným  za interpretáciu piesní a ich spolužiakom za podporu. 

    FOTOALBUM

  • Oznam pre stravníkov

    Oznam pre stravníkov

    Vedúca ŠJ prosí rodičov/zákonných zástupcov o odhlasovanie svojho dieťaťa zo stravy v prípade choroby a iné. /deň vopred, najneskôr v daný deň do 7:30 hod./ Za včas neodhlásenú stravu sa finančná ani vecná náhrada neposkytuje /v prípade bližších informácii, kontaktujte vedúcu ŠJ na tel.č.0918 195 568/.

  • Deň Zeme

    Deň Zeme

    Deň Zeme je deň venovaný našej Zemi a koná sa každoročne 22.apríla. Ide o pripomenutie si našej závislosti na cenných daroch poskytovaných našou jedinečnou planétou. Pripomenuli si ho aj žiaci a učitelia našej ZŠ, keď sa pustili do upratovania a zbierania odpadkov v okolí školy a obce. Aj takýmto spôsobom chceli ukázať všetkým obyvateľom obce, že si vážia prírodu a nechcú sa pozerať na odpadky odhodené pri cestách a potoku. Žiaci spolu s pedagógmi priložili ruku k vreciam i rukaviciam a vyzbierali slušný počet odpadkových vriec.

  • Súťaž Recykluj a vyhraj

    Súťaž Recykluj a vyhraj

    Milí rodičia a žiaci!

    Súťaž v zbere Sabi viečok končí 28.04.2023. Svoje nazbierané viečka je potrebné doniesť do stredy - t.j. do 26.04.2023. Nezabudnúť napísať hmotnosť a meno žiaka.

  • Veľkonočné sviatky

    Veľkonočné sviatky

    Príjemné prežitie veľkonočných sviatkov naplnených radosťou, spokojnosťou a pohodou v kruhu najbližších Vám praje kolektív ZŠ.

     

     

  • Divadielko Gašparko

    Divadielko Gašparko

    Dňa 5.4.2023 našu ZŠ navštívilo Divadielko Gašparko s rozprávkou Snehulienka a sedem trpaslíkov. Pani Ivetka našich žiakov aj učiteľov znovu upútala prepracovaným dejom a kulisami známej rozprávky, ktorá v jej prevedení priniesla nám všetkým krásny zážitok. Už teraz sa nevieme dočkať jej ďalšej návštevy v našej ZŠ.

    FOTOALBUM

  • Zápis do 1. ročníka

    Zápis do 1. ročníka

    4. apríl 2023 bol pre našu školu veľkým dňom – áno milí priatelia – v utorok sa v našej škole konal zápis detí do 1. ročníka. Všetky deti prežívali dni pred zápisom s veľkým vzrušením, nevšedným očakávaním a s neobyčajnou hrdosťou. Všetkým rodičom a deťom blahoželáme k úspešnému zápisu detí do našej školy. Sme veľmi radi, že si rodičia vybrali našu školu. Sme presvedčení, že rozhodnutie rodičov zapísať deti do našej školy budú vždy pokladať za šťastný krok, ktorý pre svoje deti v živote urobili. Tešíme sa v septembri na našich budúcich prvákov.

    FOTOALBUM 

  • Oznam k zápisu do 1.ročníka

    Oznam k zápisu do 1.ročníka

    Riaditeľ ZŠ, žiada všetkých zákonných zástupcov o kontrolu údajov v elektronickej prihláške (mäkčene, dĺžne, správne vyplnené mená, trvalý pobyt ...) pre ďalšie spracovanie údajov. Zmena v prihláške je možná po zadaní kódu formulára.

  • Zápis do 1. ročníka

    Zápis do 1. ročníka

    Vážení rodičia,

    pred zápisom žiakov na plnenie povinnej školskej dochádzky na školský rok 2023/2024

    Vás prosíme o elektronické podanie prihlášky.

    Elektronická prihláška bude k dispozícii na webovej adrese:

    https://zsdubovica.edupage.org/register/        

                                           od 1.4.2023 do 4.4.2023.

     

    Zápis do 1. ročníka bude 4.4.2023 o 13:00 v budove ZŠ Dubovica, doniesť rodný list dieťaťa. 

  • Oznam

    Oznam

    Informácia pre rodiča dieťaťa alebo fyzickú osobu, ktorej je dieťa zverené do starostlivosti o poskytovaní dotácie na podporu výchovy k stravovacím návykom dieťaťa od 01.05.2023 na deti, ktoré navštevujú posledný ročník materskej školy alebo základnú školu. 

    Informacie_pre_rodica.pdf

strana:

Novinky

Kontakt

  • Základná škola Dubovica
    Dubovica 190
  • Riaditeľ školy - Mgr. Jakub Kušnír
    Riaditeľňa: +421514572021
    Mob.: +421918 535 483

Fotogaléria